Gewijzigde ordertoeslagen en verkoopvoorwaarden per 30 aug 2016.Geachte afnemer,

Voor het verzenden van uw bestellingen, hanteren wij de volgende toeslagen:


Ordertoeslagen:

  • Ter gedeeltelijke compensatie voor de door ons te dragen vracht- en administratiekosten (i.v.m. levering franco huis) belasten wij orders tot een netto orderbedrag van € 100,-- (ex. BTW) met € 7,50 (ex BTW).
  • Toeslag zaterdaglevering: € 2,95 ex BTW (ongeacht orderbedrag)

Lengtevrachttoeslag:

  • Bovenstaande toeslagen  worden normaliter verhoogd met meerkosten voor lengtevracht (€ 9,-- excl. BTW per pakket van max. 30 kg, langer dan 1.75 mtr;) In de periode van 5 november tot en met 21 december 2018 wordt door de transporteur DHL een toeslag van € 35,00 excl. BTW per pakket berekend. Deze toeslag moeten wij helaas ook aan u doorberekenen.

    Om u de lengtevrachttoeslag te besparen, kunnen wij houten lijsten voor u inkorten tot iedere lengte korter dan 1.75 mtr. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 excl. BTW per zaagsnede.

 

Spoedzendingen:

  • Op uw verzoek kunnen wij uw bestelling met de expressservice van UPS laten bezorgen. Uw bestelling wordt dan in principe de volgende werkdag vóór 12.00 uur bij u aan huis bezorgd.  Hiervoor berekenen wij een toeslag van € 7,50 (ex. BTW). Uw bestelling moet dan wel aan de volgende voorwaarden voldoen:
  • Afleveradres in Nederland
  • Geen goederen die vallen onder de ADR-bepalingen, zoals brandbare en gevaarlijke stoffen.
  • Uiterlijk 14.00 uur aan ons doorgegeven

NIEUW : BETALINGSKORTING voor vaste zakelijke klanten die ons machtigen tot automatische incasso verhoogd van 1% naar 2%!
Deze korting wordt voortaan direct bij het incasseren van de factuur verwerkt!

Laat ons weten indien u hier gebruik van wilt maken: info@mibv.nl